Zadnje ažurirano: 03.03.2021.

Molimo Vas pročitajte ove Uvjete korištenja (“Uvjeti”, “Uvjeti korištenja”) pažljivo prije korištenja Lumar internet stranice (“Stranica”) koju održava Lumar (“Nas”, “Mi”, ili “Naš”).

Pristup i korištenje ove Stranice uvjetovan je Vašim pristankom na ove Uvjete korištenja. Ovi Uvjeti se odnose na sve posjetitelje, korisnike i ostale koji koriste ove stranicu.

Korištenjem naše Stranice pristajete na ove Uvjete. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, moguće je da nećete moći pristupiti Stranici.

 

Prekid

 

Lumar zadržava pravo da prekine ili zabrani pristup našoj Stranici bez ikakvog upozorenja ako prekršite bilo koji od ovih Uvjeta.

 

Nadležni zakon

 

Ovi Uvjeti su podložni zakonima Republike Hrvatske i u skladu su sa njima.

Neuspješna primjena prava ili odredbi ovih Uvjeta ne znači odricanje od tih prava. Ako se bilo koja odredba ovih Uvjeta pokaže nevažeća ili neprovediva, ostale odredbe ostaju na snazi. Ovi Uvjeti sačinjavaju kompletan sporazum između nas i Vas u vezi naše Stranice, i zamjenjuju bilo kakav drugi sporazum između nas i Vas vezan za Stranicu.

 

Promjene

 

Zadržavamo pravo da modificiramo ili zamijenimo ove Uvjete u bilo kojem trenutku. Ako su promjene značajnije potruditi ćemo se da Vas upozorimo barem 30 dana prije nego što one stupe na snagu. Lumar zadržava pravo da odluči što znači značajnija promjena. Time što posjećujete i koristite našu Stranicu nakon što te promjene stupe na snagu, pristajete na te nove Uvjete. Ako se ne slažete s novim Uvjetima , molimo Vas da prestanete koristiti i posjećivati Stranicu